top

Titkok - Háború, világvége, UFO-k...

   Ez az oldal folyamatosan fog frissülni.

Az inga válaszát adom át:

 

A bostoni fojtogató

Akkoriban 26 éves szép néger nő volt, 1993-ban halt meg. Bosszúból ölte meg a kuplerájban dolgozó nőket, mivel Őt a származása miatt nem alkalmazták. Dawid Bowie: Black Tie White Noise c. száma ment halála napján. (Albert Desalvo beismerte a tettét, hogy 11 nőt megölt - három nőt ölt meg).

Hasfelmetsző Jack

36 éves cipész férfi volt, impotens. Gyilkosságai közt börtönbe is volt lopásért. a nőket nem találomra ölte meg, testi kapcsolatban volt velük még a gyilkosságok előtt.

Háború

2025-ben fog kitörni háború Oroszország és a NATO között. Magyarország és több ország nem fog részt venni a háborúban - igazából az USA háborúja lesz 15.000 ember halálával két évig fog tartani. Észak-Korea Oroszország szövetségese lesz, Kína nem veszt rész benne,a  NATO-t több ország cserbenhagyja. Ebben a háborúban Oroszország lesz a nyertes, bár valódi nyertes nem lesz a nukleáris sugárzás miatt.

Világvége

  Világvége nem lesz, de a Földi élet kipusztul 2200 körül a Nap katasztrófája során és a Földön 4.000 C fok lesz (aszteroida előtte nem fog becsapódni). Viszont a Mars élhető lesz 30 C hőmérséklettel. Az emberiség fennmaradása a Marsa költözésre, illetve fontos információk és tudások megőrzése a Marson történhetne.
  Viszont 2300-ban a Földbe csapódik egy aszteroida, melynek során újra kialakul a földi élet - mint ahogy régen kezdődött. Itt megjegyzem, hogy a dinoszauruszok kipusztulását nem aszteroida okozta, hanem a légkör megváltozása.

Zodiákus sorozatgyilkos

Színész, talán híres színész fia volt, gyanúsítottként fel sem merült. Gyilkosságait pénz motiválta, pontosabban az, hogy az újságokat nagyobb példányszámban megvegyék.

Sorozatgyilkos Magyarországon?

Az inga szerint Győrben él egy 35 év körüli férfi, aki  hat embert ölt meg az országban, köztük egy győri újságírónőt H. Juditot, akinek azért kellett meghalni, mert kiderített valamit az esetekről, de maga a gyilkosa is végül a Dunába fulladt. A Rendőrség kizárta az idegenkezűséget.

Földönkívüliek

A Földönkívüliek köztünk vannak, sőt olyan magas pozíciókban, hogy irányítják a világot. Nem feltétlen rosszként kell erre gondolni, hanem megteremtik a világbékét - Hitler után döntötték el ezt. Műszaki tudást nem adtak át, kivéve gyógyítási eljárásokat.

Adolf Hitler

Egy dokumentumfilm szerint Adolf Hitler nem halt meg a bunkerben, hanem egy titkos átjárón elmenekült - Igaz.

A víz

   A PI-víznek tízszer nagyobb energiaszintje van, mint az átlagos víznek, de nem szabad hidegnek lennie (a Pi-vízzel öntözött termés sokkal több lesz). A klórozott víz ívása kerülendő, mert károsítja a sejteket. Ha vizet melegítjük, forraljuk - szintén nő az energiaszintje, de a hideg víznek is nagyobb. A szén-dioxiddal dúsított víznek nincs hatása az energiaszintre.
  A mikrohullámú sütőben melegítet tétel (víz) nem káros az egészségre.

Szimbólumok és számok ereje

Egyes szimbólumok lerajzolva papírra, vagy testre rajzolva, esetleg medálként viselve közvetítik a spirituális energiát és átalakítják gyógyításra, védelmezésre. Viszont nem mindegy, hogy ki rajzolja le: erre képességet kapott és felhatalmazott emberek képesek erre. Az inga mutatja az energiaáramlásukat. Egyes számsorok külön alkalmazhatóak az élet területeire.

 

Minden jog fenntartva!

Tartalmat átvenni a szerző, jós engedélyével lehet a rá és az oldalra való hivatkozással lehet.

Hangelos Rolandos Josephes

 

 

 

 

 

lábléc